OARE CHIAR NE ROBOTIZAM?!…

Pun aceasta intrebare intrucat, de la un timp si chiar de mai multa vreme, in dorinta fireasca de a ma informa cu sau despre ceva anume, dau numai peste… roboti! Omul parca a disparut!
Daca doresti sa afli o informatie de orice natura o fi, vrei nu vrei, iti raspunde robotul! Baiul e ca, pana la informatia dorita te tot “plimba” prin o multime de fel de fel de alte “informatii” (unele fara nicio tangenta cu cele solicitate!) spunandu-ti sa tot tastezi numeroase numere, cifre cat si litere, de unde, acel robot cu voce de om, te “indruma” s- o iei de la capat! Daca, eventual, vrei sa stii cand ai tren spre o destinatie dorita , pana ce- o afli, il si pierzi deja! Asemena cazuri se intampla, din nefericire, mai peste tot. Sunt buni, uneori folositori si acesti roboti, nu zic nu, au rostul si menirea lor, dar nu chiar in exces si locuri in care este nevoie de OM, ca sa te poti intelege. Dar , se stie ca nicicand acestia, adica robotii, nu vor putea inlocui fiinta umana! Bunaoara astazi, in intentia de a vorbi totusi cu cineva competent de la E- on intr- o problema presanta ce trebuia urgent rezolvata, am sunat la numarul cu pricina si, in locul omului, ce credeti ?, raspunde tot…robotul! M- am putut intelege? Ei, as! Spusele acestuia, pe alocuri imperceptbile, ne clare si chiar sacaitoare, m- au facut sa pierd o groaza de timp prin multitudinea tastarilor la fel de incalcite ca si ,, indrumarile”robotului! Concluzionand, parerea mea- i ca , asisderea oricaror exagerari, orice-i mult strica. Devine chiar nociv. Precum probabil si tendinta de a inlocui (si unde nu trebuie)omul cu robotul!..

Marc Ciubotaru

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
„TATAL NOSTRU” SI EFECTELE SALE ENERGETICE!….

,,Singurul care ne poate vindeca sufletul si trupul este Dumnezeu..." Cred ca putini dintre noi,oamenii de rand,stiu sau au aflat...

Un filmuleț despre viață

Vă prezint un filmuleț genial. Despre viață, prietenie și interes. A se vedea cum o prietenie se distruge din cauza...

Ai vrea să știi totul?

În mod sigur fiecare ar vrea să știe mai mult, cât mai mult. Însă ar vrea cineva să fie atotștiutor?...

Close