Prime Studios – Acel studio de videochat ce iti ofera sansa de a trai viata pe care o visezi!

De ce sa ne ascundem dupa deget? Sa traiesti in Romania din salariul minim pe economie este tortura curata. Multa munca, bani putini, viata personala si fericire zero. Reteta perfecta de a cadea in depresie. Sa te chinui o luna intreaga doar pentru a plati facturi, intretinere si lucruri esentiale fara de care nu poti trai nu prea se numeste viata. Aceste motive au determinat multe femei sa ia exemplu de la tarile mai dezvoltate, unde videochatul este in floare. Este pana la urma un job ca oricare altul, iar odata ce femeile scapa de inhibitii realizeaza ca este una dintre cele mai bune decizii pe care le-au luat. Insa chiar si acest domeniu are “uscaciunile” sale, asa ca femeile trebuie sa acorde o mare atentie atunci cand se angajeaza intr-un astfel de loc.

Un lucru este cert, Prime Studios se afla in topul studiourilor din Bucuresti si nu numai pentru conditii de lucru de lux, ci si pentru beneficiile financiare si cum sunt tratate modelele de videochat. Iata de ce Prime Studios este acel studio videochat la care ar trebui sa te angajezi.

Beneficiile colaborarii cu Prime Studios

 • Salariu mai mult decat atractiv. Este dublu fata de minimul pe economie, adica 3000 lei. Pe langa acesta, modelele castiga si comision din orele extra petrecute in conversatiile online cu membrii.
 • Jobul este 100% legal si ai parte de carte de munca si toate beneficiile unui salariat.
 • Conditiile de lucru sunt optime, ai parte de aparatura performanta, iar echipa iti ofera tot suportul de care ai nevoie. Vezi aici mai multe detalii.
 • Prime Studios are in echipa nu numai modele fara experienta, ci si modele care au venit de la alte studiouri si si-au gasit aici fericirea. Echipa ofera traininguri de specialitate indiferent de nivelul la care te afli.
 • Modelele sunt constant motivate, nu sunt epuizate nici fizic, nici psihic. Ele detin controlul in orice conversatie, deci nu esti obligata sa faci nimic din ce nu vrei.
 • Ai parte de bonusuri dupa o luna de colaborare si anume 500$ si inca 200$ daca aduci si o prietena si lucreaza si ea o luna.
 • In fiecare luna modelul cu cele mai multe ore petrecute online este trimisa intr-un city-break pentru a se relaxa si distra.
 • Anual se organizeaza concursuri ce au ca premiu o operatie estetica la alegere. Insa chiar daca nu castigi, iti vei putea permite si singura dupa o perioada o astfel de operatie.
 • Conditia de a te angaja aici este sa cunosti limba engleza. Membrii sunt de diferite nationalitati asa ca trebuie sa poti purta o conversatie. Insa chiar daca nu ai cunostinte, Prime Studios iti ofera 3 luni de cursuri gratuite de limba engleza cu posibilitatea de a le prelungi pentru aprofundare.
 • Nu ai de ce sa iti faci griji in privinta confidentialitatii. Tu te ocupi de contul tau si poti bloca pe cine doresti.
 • Iti poti alege tura de lucru saptamanal, de dimineata, intermediar sau seara si astfel ai timp si de viata personala. Daca iti prelungesti programul de lucru turele sunt platite dublu si bonusurile la fel.

Descopera mai multe pe prime-studios.ro. Aceasta este oportunitatea ta de a trai viata pe care ti-o doresti!

Contact:
0725 165 944
Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.