Prizonieri

De azi apare la cinematografe un film excelent. Prizonieri îi zice. Iar actorul principal e flăcăul ăla din Wolverine, Hugh Jackman.

Gagiul era tatăl a doi copii, o fetiță de vreo 6 ani și un puștiulică de vreo 16. O nevastă blondă, bunicică, lucra ca dulgher. Erau prieteni de familie c-o familie de negrișori. Terrence Howard, nevastă-sa și două fete. Una de 6 ani, ca și fata lui Wolverine ăsta, și una de 18, numa bună de să stea pe felie cu puștiulică.

Și Dover, familia lui Wolverine s-a dus în vizită la negrișori. Pe drum, că stăteau la 4 case unul de altul, au dat de-o dubiță veche și prăpădită. Și fetițele începuseră să facă gălăgie pe lângă rulotă. Ba chiar fata lui Dover se cățărase pe scara aia din spate, voia să să cocoțe pe acoperiș. Numai că frate-su a tras-o d-acolo. Și atunci s-a auzit muzică în rulotă. S-au uitat la geamul ăla, dar n-a apărut nimeni. Au dat din umeri și s-au dus la negrișori.

S-au jucate fetițele ce s-au jucat și aia a lui Dover l-a întrebat pe ta-su dacă o lasă pe ea și pe ailaltă, pe negresa aia mică să meargă acasă să-și caute fata un fluier de-l rătăcise.
– Bine tati, du-te și ia-l pe frate-tu și veniți repede înapoi.

După vreo juma de oră să zic, se întreabă ăștia că “bă nene, dar unde-s fetițele?

Și dau de puștiulică stând aproape bot în bot cu negresa, ascultând muzică. Fetițele pe nicăieri.

Se duce Dover acasă, caută fetele. Nu erau. La negrișori la fel, căutări peste tot, fetele DISPĂRUSERĂ!
prisoner
Plânsete, urlete, sunat la miliție. Și atunci puștiulică își aduce aminte de dubița aia din fața casei. E căutată duba și-o găsește un echipaj de poliție într-o parcare. Motor pornit, muzică înăuntru.
Poliția îl amenință pe ăla de la volan să coboare, iar ăla calcă accelerația, cât pe ce să lovească un polițai, apoi înfige mașina într-un pom.
La volan, surpriză. Un retardat mental. Om de 28-29 de ani cu mintea de 10… Ia-l în arest și cercetează duba. Nici urmă de fete.
Iar ăla în arest nu zicea nimic. Tăcut ca mumia. Vine mătușe-sa la poliție, că e băiat oropsit, că vai de el, e prostălău, el n-are nicio vină. Și poliția îl eliberează din lipsă de probe. Atunci Dover înnebunește de furie, se repede la ăla și-l trântește între două mașini.
– FETELE AU PLÂNS CÂND LE-AM DAT! spune retardatul încet, doar cât să audă gagiul.

Și de aici până la final vedem fuga pe care o duce părintele fetiței pentru a-și salva fata și prietena ei.
Un film excelent, în care l-am văzut pe Hugh Jackman plângând, unde dăm de un polițai extrem de bun, care nu lăsase niciun caz nerezolvat, anume Jake Gyllenhaal și de un suspans continuu. Un film adus în România de Mediapro Distribution, pe care nu trebuie să-l ratați!

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
,,SENSUL VIETII ESTE SA II DAI SENS”-MIRCEA ELIADE

  Inceputurile de an sunt cele mai bune momente pentru a pune in balanta lucrurile bune si mai putin bune...

Scandal la palat

Ieri a fost scandal ceva de nedescris în cadrul concursului pe care l-am organizat. din cauza faptului că era primul...

SA MAI SI GLUMIM

Ca in mai toate zilele de weekend, cateva zambete adunate de peste tot. Buna dispozitie nu dauneaza organismului! Dimpotriva! "Vorba buna...

Close