Proiectul de casa personalizat sau adaptat preferintelor tale versus cel standard

Pentru ca o casa este uneori poate chiar singura investitie majora de acest gen, este cert ca pretentiile sunt destul de mari. Proiectul de casa este cel care pune bazele viitoarei constructii si stabileste confortul si estetica casei. Alegerea acestuia este o faza cu greutate. Exista doua posibilitati, de a alege un proiect asa cum este el propus de firmele de arhitectura sau clientul sa isi proiecteze proiectul. Daca prima varianta inseamna o limitare a preferintelor, in al doilea caz este vorba despre costuri poate prea mari fata de bugetul disponibil.

O solutie de mijloc este o abordare marca Smart Home Concept – presupune adaptarea unui proiect, costurile acestea fiind zero.  Avantajele se inteleg de la sine intrucat este vorba de posibilitatea de a face ca spatiul sa fie optim utilizat. Un proiect standard implica si necesitatea unui teren cu anumite dimensiuni, ceea ce nu este de fiecare data o potrivire de 100% cu ceea ce detine un client. In plus, fiecare are propria viziune despre ce inseamna nivelul optim de confort, astfel incat isi poate face alegerile despre proiectul de casa in concordanta cu preferintele proprii.

Optimizarea unui proiect

Nici cand exista deja un proiect de casa achizitionat nu se poate spune ca ai trecut cu brio de aceasta etapa. Daca inca ai dubii sau doresti sa ceri si o a doua parere, echipa Smart Home Concept vine cu serviciile necesare in acest sens. Este vorba despre posibilitatea de a optimiza proiectele de structura sau de a reproiecta.

De ce ai dori asta? Sunt si aici avantaje:

  • Reduci costurile de investitie. In medie se estimeaza ca acest tip de serviciu poate scoate la iveala o maniera de a reduce costurile cu pana la 30%, insemnand materialele pe care le vei folosi pentru constructia viitoare. Oricine isi doreste costuri mai echilibrate si sa reduca la maximum posibil pierderile – cum ar fi sa investesti in materiale si sa ramai cu multe dintre acestea la final de proiect.
  • Te asiguri ca proiectul este conform. Sunt norme si legi de respectat si daca nu ai incredere in tipul de proiect ales poti cere oricand o a doua parere. Asta nu inseamna ca orice vei modifica dupa preferintele tale si dupa indicatiile arhitectului si a inginerului nu se vor respecta de asemenea conditiile legii.
  • Adaptezi proiectul la preferintele de actualitate. Se intampla ca dorinta de a porni constructia unei case de la zero sa implice mai multe piedici si sa prelungeasca in ani acest vis. Viitorul proprietar cumpara un teren si ulterior un proiect si pana la faza de constructie efectiva poate dura de asemenea destul de mult. Asadar intervine poate si dorinta de a schimba proiectul, de a-l face mai modern, mai atractiv, schimband pe alocuri anumite aspecte.

Smart Home Concept mai vine cu un avantaj si anume un catalog generos de proiecte. Acopera mare parte din interesele publicului, intrucat poate proiecta si detine deja proiecte de casa cu mansarda sau fara, cu etaj sau fara, case mici, de tip duplex etc. Descopera oferta online, aici.

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.