Romania, made in China!

Știți voi oare ce înseamnă asta? cum adică Romania made in China? De unde până unde?
Ca și cu stegulețul ăla american, de l-au înfipt pe lună. Pe el scria Made in China.
luna

Însă cea mai comică fază apropos de Made in China mi s-a părut replica lui Peter Stormare în Armageddon: “Russian component, american component… They are all Made in Taiwan“.

– Bun, și ce treabă are cu Romania Made in China? mă întrebați, uimiți de neobrăzarea mea.

Voi ați auzit de ALLVIEW? E una dintre puținele firme românești (dacă nu chiar singura) care face telefoane mobile. Asta pe lângă tablete.
Și chestia știți care e? Că au prețuri MUUULT mai mici decât telefoanele concurente, produse de LG, Nokia, Samgung sau HTC.

– Nu poți mă să compari un Samsung cu un Allview!

Ba bine că pot, nu zic prostii. Hai s-o luăm cu începutul, să vedem cum de-am ajuns la concluzia asta, unii ați spune nestudiată sau tâmpită.
Hai să vedem ce e cu Allview ăsta. Nu dau multe specificații despre el, zic doar că este cel mai accesibil Smartphone cu android de pe piață! Și ajungem la titlul acest ciudățel. Allview este românesc, însă mâna de lucru este chinezească. Banii români și munca chinezească de cea mai bună calitate, îmbinate perfect în aceste gadgeturi uimitoare.
a5

Și aici voi vorbi despre noul smartphone, Allview A5 Quad, ce pare a fi exact ce-și dorește orice om. Android, ecran de 4,3, procesor quad-core etc.

Destinat celor care vor să se bucure de toate facilităţile unui smartphone performant la un preţ accesibil, A5 Quad oferă viteză de procesare sporită, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi o interfaţă prietenoasă. Noul device Allview este dotat cu o cameră principală de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, funcţie de înregistrare video Full HD şi fotografiere HDR. Camera dispune de funcţiile panoramic photo, best picture, background clearup şi face detection. În partea frontală a telefonului se află o a doua cameră foto care facilitează convorbirile video.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Face poze foarte mișto, iar filmarea este de bună calitate. Zic bună, deoarece este loc de mai bine. Probabil trebuia umblat la setări, mărită luminozitatea și culoarea și era OK.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.