M-am apucat de “Clanul Soprano”

Având în vedere că serialele pe care le urmăresc au luat vacanță până prin martie (sau tocmai în septembrie 2019 – Peaky Blinders), am zis că ar fi cazul să vizionez un serial care s-a terminat. Și pentru că mi s-a spus din mai multe surse că e bun, m-am apucat să urmăresc “Soprano’s – Clanul Soprano“.

Însă după primele 3 episoade am zis că nu-i de mine. Numai ăsta și vorbitul cu psiholoaga. Ce film cu mafioți e? Dar încet încet povestea mi-a captat atenția. Nu m-a captivat pe deplin, am început să-l urmăresc mai mult din inerție. Am ajuns la sezonul 2, cam pe unde au ajuns mafioții în patria mumă – Italia. Și s-au lovit de-o cu totul altă civilizație și mentalitate față de-a lor de acasă, din America. Italienii ăia se împușcă pe stradă, bat ca pe un sac de box un copil care-a dat cu petarde, speriindu-le marioneta de șef, din scaunul cu rotile.

Și cireașa de pe tort, o muiere ca șefă a operațiunilor. Chiar că te scoate din zona ta de comfort, de parcă ai fi căzut cu fundul pe un Fusilli Jerry.

Chiar și așa, afacerile trebuie făcute, pentru țelul final. Sfântul biștar. Până la sfârșitul lunii februarie sper să apuc să-l văd pe tot. Și încă mă gândeasc dacă să văd sau nu ultimul sezon din Fringe. Adică o treabă neterminată de câțiva ani. De-ar fi așa de sipmplu și cu facultatea, ca și cu urmăritul unui serial, ce bine ar fi… sau toată viața să fie așa simplă.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.