Servicii de leasing auto si nu numai poti gasi la Autodel

Masina a devenit indispensabila si intelegem si de ce. Oamenii au nevoie sa circule in fiecare zi destul de mult. Locul de munca este deseori departe de casa si in plus, atunci cand este vorba si de copii in familie drumurile se dubleaza. Asta pentru ca fiecare copil trebuie dus la scoala, parintii la munca, la cumparaturi si in alte zeci de locuri. Astfel cel putin o masina pentru familie este necesara.

Partea buna este ca sunt si diverse solutii pentru a achizitiona acum o masina, nu trebuie sa ai toti banii de la inceput. Cei de la Autodel ofera servicii de leasing auto si nu numai. Autodel poate fi partenerul tau de incredere atunci cand vrei sa achizitionezi o masina. Au o flota vasta de masini si avantaje multiple pentru clienti. Afla mai multe din continuarea acestui articol.

Leasing auto – pentru persoane fizice sau juridice?

Cei de la Autodel, cu pagina oficiala autodel.ro ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona o masina cu ajutorul programelor de finantare. In acest sens colaboreaza cu diverse firme, banci care au astfel de programe. Una dintre curiozitatile clientilor ar putea fi cu privire la persoanele care pot beneficia de astfel de servicii. Daca sunt exclusiv pentru persoanele juridice sau este posibil si pentru persoanele fizice sa beneficieze de ele.

Iata ca raspunsul il poti gasi chiar in pagina lor, alaturi de toate informatiile care te intereseaza cu privire la acest aspect. Atat persoanele fizice cat si cele juridice pot aplica la astfel de programa. Diferenta este cu privire la actele necesare, iar pe site poti vedea lista cu acestea pentru fiecare caz in parte.

Ce masina poti achizitiona de la autodel.ro?

Flota de masini este vasta, avand zeci de variante disponibile. Atat in sediul din Bucuresti cat si la cel din Suceava. Cert este ca orice client interesat poate merge direct la sediu sa vada masinile sau poate cauta pe site.

Daca printre masinile disponibile nu se enumera si masina pe care tu ti-o doresti, atunci poti comanda. Chiar pe prima pagina a site-ului lor poti vedea criteriile de selectie a autovehiculelor. Trebuie sa selectezi tipul masinii, producatorul, modelul, anul, tipul de combustibil si intervalul de pret.

Vei avea mai apoi lista completa cu masini disponibile dintre care poti alege ceea ce iti place. Fiecare client poate beneficia de serviciul de test drive gratuit. Asta pentru ca un test drive poate fi concludent pentru alegerea pe care o faci. In functie de cum stai la volan, de cum simti masina si cum merge, poti vedea daca este ceea ce iti doresti.

Siguranta la volan si servicii complete

Cei de la Autodel verifica fiecare masina si o pregatesc pentru fiecare client. Astfel ca nu doar functionalitatea sa conteaza, ci si aspectul. Vei putea achizitiona o masina rulata in stare perfecta. Astfel vei sti ca vei fi in siguranta la volan.

Poti afla mai multe informatii de la echipa Autodel sau din cadrul site-ului autodel.ro.

Contact:

contact@autodel.ro

SUCEAVA: 0374 006 007

BUCURESTI: 0759 888 788.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.