Silkweb – profesioniștii 2.0

SilkWEB este echipa de profesionisti în lumea 2.0 de care ai nevoie. Această echipă dinamică crează site-uri și magazine on-line de un succes fulminant. Doi dintre clienții lor sunt QuickMobile și Divertiland.

Și cu această ocazie, vă spun ce-am învățat eu din infografic-ul “16 elemente esențiale pentru pagina de produs“.
infografic-pagina-de-produs

Vă spun sincer, am avut un magazin on-line mai demult. afacerea nu a mers așa cum aș fi doari, moment în care am închis proiectul. Dacă aveam ceva minte la vremea respectivă și ceream ajutorul profesioniștilor SilkWeb, acum eram pe alte culmi.

Revenind la infografic, avem cele 16 puncte pe care le voi parcurge mai jos:
1. Imagini de produs: Orice produs scos la vânzare ar trebui să aibă o poză bună. “O imagine face cât 1000 de cuvinte“.
2. Galerie foto: Imagini cu produsul, din mai multe unghiuri. O treabă pe care nu multe magazine on-line o practică.
3. Prețul: Vizibil și cât mai aproape de “coșul de cumpărături“. E o tactică de marketing excelentă, subliminal îl face pe client să cumpere acel produs.
4. Transport: Orice magazin on-line trebuie să specifice cât costă taxele de transport și-n ce cazuri acesta estre gratuit (la o comandă de peste X lei).
5. Elemente de încredere: Sigle ale institutele de specialitate care conferă calitate magazinului în cauză.
6. Descriere produsului: Trebuie să ai 4 beneficii ale acelui produs, pe lângă informațiile uzuale (pe care, câteodată, nu le poți vedea dintr-o poză).
7. Info produs: Specificații tehnice în detaliu ale produsului. Poate pentru unii nu sunt interesante, însă acestea se caută de oamenii de specialitate.
8. Cross-sell: Afișarea produselor similare. Vinzi o pereche de pantofi negri? Trebuie să arăți că ai același model și pe culoarea gri și maron.
9. Titlu: Întotdeauna este important, însă acesta este “uitat“.
10. Revieew-uri clienți: Părerile clienților sunt bine-venite. Acolo fiecare client anterior își poate spune părerea personală despre produsul care te interesează.
11. Disponibilitate produs: De multe ori produsul dorit nu este încă pe stoc și un buton call-to-action este necesar.
12. Adaugă în coș: Butonul este colorat, să-ți sară în ochi, pe prima pagină cu produsul. Este așezat lângă preț (vezi punctul 3).
13. Comandă telefonică: Datele de contact trenuie să fie, de asemenea, vizibile. Clientul poate comanda telefonic acel produs.
14. Social share: O chestie pe care nu multe magazine o au. Posibilitatea de distribuire a produselor interesante pe paginile de socializare.
15. Wishlist (lista de dorințe): Posibilitatea de-a salva într-un loc toate produsele care-ți fac “cu ochiul“.
16. Up-sell: Afișarea produselor complementare.

Dacă încă nu sunteți convins de profesionalismul lor, vă invit să vedeți și filmulețul acestora de prezentare:

Eu le-am făcut deja o cerere de ofertă pentru un magazin on-line, iar prețul cerut nu a fost deloc mare, după cum credeam inițial, ci pentru buzunarul meu. Pe această cale mulțumesc acestei echipe de specialiști, numită SilkWeb!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.