Spring breakers. Sau cel mai prost film făcut vreodată!

Care este cel mai prost film pe care l-ați văzut vreodată?
Ridica-ții un altar și lăudați-l. Ăla a fost parfum pe lângă idioțenia de am văzut-o ieri.

Monument de prostie, stupizenie și destrăbălare.

În America, țara tuturor posibilităților și mama tuturor curvelor, în vacanța de primăvară e nenorocire. E ca și cum ai scoate orice urmă de umanitate dintr-o ființă și ai lăsa-o liberă pe străzi.

În vacanța asta de primăvară, toată lumea își dă în petec. De la o beție cu colegii până la furt de mașini, crime și coțăială cu cine apuci.

Așa începe filmul. Patru colege își aprindeau bongurile și trăgeau pe nas cocaină, prizată de pe rezervorul WC-ului. Asta în timp ce la televizor rulau desene animate.

Am observat că în orice film în care apare un drogangiu, ăla musai să se uite la desene animate. Bag mână în foc că un distrus d-ăla înțelege ceva din desenele de pe Animax și JinJiang ăla. Desenele alea pentru copii retardați. Recunosc că aș rezista mai bine să mă uit la desene d-alea o oră jumate decât să mă mai uit o dată la filmul ăsta…

Și-n timp ce le vedeam pe alea drogându-se arăt secvențe din petrecerile anterioare. Pe plajă numai gagici cu țâțele goale, turnau niște flăcăi bere pe ele. Era una cu bagaj bogat. Aia am rezistat să văd. Tâțe mari cu bere pe ele.
Și toți turnau bere din 4-5 sticle în pâlnii d-alea cu furtun, pe care fetele îl băgau în gură, sugând berile alea ca pe o bucată de ciocolată.

Cele patru prietene se strâng într-un WC, se întind pe jos și-și revarsă buzunarele. N-aveau decât 3oo și ceva mărunțiș de dolari.
– E puțini fă!
– E scump acolo camera de hotel, târfo!
– Ne tre bani, bagabonto!

Cam așa decurgea conversația lor. Așa că s-au hotărât ca 3 dintre ele să facă rost de bani pentru mult-așteptata vacanță de primăvară.
Și cum credeți că au făcut rost de bani? În niciun caz prostituându-se ca orice fete normale la cap!
Au dat o spargere nene. Așa-i în filme. Au dat buzna într-un fast food înarmate cu pistoale de jucărie, au spart niște farfurii și mese de sticlă cu niște ciocane, au luat banii, s-au urcat în mașina pe care o conducea a treia bagaboantă și-au luat-o la fugă.

Mașina fiind a profesorului de nuș ce materie, au abandonat-o într-un câmp, după ce i-au dat foc.

Și cu bănetul ăla au plecat în vacanță. Toate 4 tipe.

Ajunse acolo s-au cazat în camere de hotel, Dumnezeu știe cum, deoarece erau 20 de camere toate pline ochi de tipe și gagii, toți dezbrăcați care se regulau cum apucau, se drogau și beau bere cu pâlnia. Mă, în tot filmul nu l-am văzut pe unul să halească ceva! Ba mint… Un negrișor jefuit la fast food tocma voia să bage-n el un sanviș, dar nu l-au lăsat bagaboantele când i-au luat portofelul.

Văzând atâta destrăbălare inutilă și atâta drogangeală, un moșuleț s-a ridicat de pe scaun, a dat din cap scârbit și-a plecat. Doamne, ce bine dacă aș fi plecat cu el. Aș fi fost de mii de ori mai câștigat. Dar am îndurat tortura psihică. Că poate poate e ceva interesant în filmul ăsta…

Ăia în film o țineau numai cu băutura și drogurile, vine poliția și le bagă la arest pe toate 4.

Judecătorul le zice că ori stau încă 2 zile la arest ori plătesc cauțiunea. Dar bagaboantele nu mai aveau bani de nicio cauțiune.

După juma de oră le dă drumul de la arest. Un rapper, cântăreț, gangster, mare ciumeg de p-acolo le plătise cauțiunea. Și le-a invitat la o plimbare.
Le-a dus la un bar p-acolo, cu jdemii de flăcăi care fumai iarbă, jucau biliard și se uitau cu jind la ele.

Pe una (cea mai mică dintre ele), o apucă plânsul că ea vrea acasă, că-i e frică că etc. O suie alelalte 3 în autobuz și țuști acasă la mă-sa.

Ailalte 3 bagaboante rămân. Atrase de ciumetele ăla. Un copilaș cu mai mult metal în gură decât are legal o geacă de metalist…

Numai că tipul ăsta era-n râcă cu un negru. Un d-ăla și mai ciumeg, ciumegul ciumegilor și zmeul zmeilor. Cu tatuaje pe față, grăsime de 3 straturi pe el, patron la baruri și cluburi de noapte.

Aici într-un bar de noapte d-ăsta au fost alte secvențe de mi-au plăcut. Niște dansatoare d-alea cu curul mare dădeau din buci ca mixerul de-ți făceau ochii în cap ca melcului conectat la priză.

Vine negrul se ceartă nițel cu gangsterul ăsta și pleacă.
Seara, de fapt cred că era către dimineață așa, negrul conducea mașina, se oprește lângă mașina ăstora, se înjură ce se înjură, iar copilorul negrișorului trage în mașina lor. Urlete și țipete la una din gagici, fusese ăîmpușcată în mână.

Plânge aia toată, pleacă acasă și aia. Rămân cele mai curve din tipe cu ăla. Se regulează prin piscină, le cântă ăla o melodie de Britney Spears etc.

Și-o secvență care mi-a provocat silă: Alea două l-au amenințat pe gagiu cu armele, băgându-i în gură amortizoarele de la arme. Evident cu arma conectată la ele. Și ăla a supt ambele amortizoare mimând felația. Așa ceva n-am crezut c-am să văd într-un film care se voia artistic…

Apoi pleacă ei 3 să-l omoare pe negrul ăla rău. Le-a luat pe gagici că deh, ăilalți flăcăi nu erau buni. Și ajung la ponton, pe insula unde trăia ăla, cum se urcă pe ponton vine un ciumeg de-al negrului și trage un glonț de-l curăță pe gagiu. Headshot, mai ceva ca-n CS!

Gagicile îl împușcă pe ăla și pătrund pe insulă, împușcând de unele singure vreo 20 de inși. D-ăia de mureau ca muștele artistic. Mai ceva ca-n filmele cu Rambo! Dintr-un glonț mureau 3 făcând un balet ceva de speriat în aer înainte să cadă în apă sau pe asfalt.

Ajung alea în casă, unde negrul stătea în jacuzzi, iar două bagaboante se spălau și se lingeau reciproc în duș, după ce înainte se regulaseră toți trei ca-n filme. Și nu cred c-a fost sex mimat acolo…

Și tipele noatre îl împușcă pe negrișor în căpățână, le împușcă și curvele din duș, iau mașina negrului, un Lamborghini și pleacă acasă.

Gata filmul…

Iar genericul era plin de flunurași în nume, care să reflecte bunătatea și puritatea cestor fete extraordinare…

Care e cel mai prost film pe care l-ați văzut voi vreodată?

P.S. Altă parte care mi-a plăcut la tâmpenia asta sinistră de film a fost coloana sonoră. Vreo 2 melodii mi-au rămas în minte, așa că le aștern mai jos. Muzica merită ascultată!


Comments

comments

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
A MAI TRECUT UN AN!

2018 a ramas acum o doar amintire! Una dintre cele multe pe care le- am trait si le traim mereu,...

39.000 de ani lumină

Azi a fost o zi mare. Felix Baumgartner a sărit din 39.000 de ani lumină. Faptic, au fost 39 km...

Motive pentru a urma un curs formator

Cand cineva se gandeste la proiectul profesional, pe langa multe dorinte isi fac aparitia tot atat de multe indoieli! Ce...

Close