Trebuie să lucrezi cu cei mai buni!

Pe internet există o mulțime de oferte de traduceri din și în orice limbă. Dat fiind abundența de oferte, vrei și trebuie să lucrezi cu cei mai buni. Astfel, aria de selecție rămâne mult mai mică și, în final, îți este mult mai simplu să faci alegerea optimă. Eu știam de un birou bun de traduceri autorizate, numit academia de traduceri. Firma a fost fondată în 2005 de un singur traducător, dar astăzi este cea mai mare echipă de traducători specializați din România.

Traduc planurile tale în succes. Sunt entuziasmați să contribuie zilnic la succesul clienților, care le-au devenit prieteni, la nivel internațional: sute de mii de contracte semnate, licitații câștigate, parteneriate încheiate, locuri de muncă înființate, idei puse în practică, studenți admiși la instituții internaționale de prestigiu, destinații turistice vizitate, întâlniri și prezentări reușite, conferințe și evenimente organizate fără reproș.

Crează valoare și facilitează comunicarea între oameni, indiferent de limba pe care o vorbesc sau compania pe care o reprezintă în toată lumea. Fiind specializați pe diverse industrii, învață zilnic din succesul și domeniul de activitate al clienților. Ofera soluții pe termen lung, nu doar prestează servicii. Sunt o echipă de profesioniști, sunt mai mult decât „un birou de traduceri”.

Academia de Traduceri înseamnă peste 1000 de pagini traduse zilnic, datorită echipei celor mai buni traducători, revizori, project manageri și graficieni DTP. Academia de Traduceri presupune servicii complete în toate limbile, echipamente și dotări profesionale de ultimă oră, resurse și tehnologie avansată, dezvoltare profesională continuă.
traduceri

De ce să alegi Academia de Traduceri?

Acționează urgent și respectă termenele limită, garantând confidențialitatea. Garantează calitatea, având certificare de calitate ISO, standard european în traduceri și afiliere internațională, fiind membri ai European Language Industry Association și autorizați de Ministerul Justiției.

Acest birou de traduceri oferă servicii complete de traduceri autorizate, interpretariat, apostile, legalizări, curierat, organizări evenimente. Are departamente de traduceri specializate (juridic, economic, medical, tehnic și IT). Traducere din orice limbă, având departamente linvistice (europene, slave și baltice, asiatice, limbi rare). Oferă acces la cei mai buni traducători (toți traducătorii autorizați din România și toți traducătorii nativi din lume). Puteți vizita http://academiadetraduceri.ro/traduceri-legalizate-toate-limbile!

Seriozitatea dată de experiența căpătată funcționând de 10 ani (ceea ce s-a concretizat în peste 3.000.000 de pagini traduse, de la povești până la sfaturi despre inmatriculari masini, peste 4000 ore de interpretariat, peste 300 de traducători nativi, peste 100 de evenimente organizate). Raport excelent calitate/preț, garantându-se prețul corect. În plus, dacă nu ești mulțumit, primești banii înapoi.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.