OVB Romania preda gratuit lectii de economie adevarata

In ceea ce priveste economia avem multe de invatat si trebuie sa ne debarasam de multe mentalitati. De pilda, in cazul in care reusim sa economisim ceva de la un salariu la altul, tinem banii acasa, iar din aceasta cauza putem sa pierdem totul. Luna trecuta, la o curatenia generala am gasit bancnote iesite din uz, care la vremea cand erau valabile erau destul de valoroase si pe care a trebuit sa le arunc in tomberon. De ciuda nu mi-a venit sa pun la punct o colectie de bani vechi, fiindca si ea ar fi ocupat un loc in casa.
Mai bine imi cumparam o rochia sau o geanta din acei bani, dar i-am pus bine, am uitat de ei si s-au devalorizat.

Cazul meu este fericit, dar bietii batrani strang din pensiile mici bani pentru inmormantare, iar raufacatorii ii pacalesc si le iau toata stransurica. Stiu batrani care au murit fiindca au fost ademeniti cu cadouri de catre hoti si cand au zarit unde isi tin banii, au plecat cu toate economiile lor.

Adevaratele lectii de economie sunt predate de OVB Romania prin consilierii financiari pusi la dispozitia noastra si prin tipurile de asigurari pe care le mediaza.
Dupa lectura articolului Vrei o viata lipsita de griji financiare? Apeleaza la consultanti financiari!, iata ce lectii de economie practica mi-am insusit in mod gratuit si cum m-au ajutat ele:

1. Economiile nu se tin sub nicio forma in casa. In cazul in care s-ar produce un incendiu, omul nu ar mai avea nicio speranta si ar pierde totul. Cu o asigurare de locuinta mediata de OVB Romania, chiar si in caz de incendiu sau de cutremur, despagubirea este ca o gura de oxigen. In cazul batranilor vulnerabili si usor de pacalit, pastrarea banilor in casa le pune viata in pericol.
De cand am asigurare de sanatate realizata cu ajutorul consultantilor financiari de la OVB Romania, nu mai am grija de nimic fiindca sunt sigura ca in caz de imbolnavire voi beneficia de cele mai bune ingrijiri si voi primi si lunar o prima care sa imi asigure subzistenta. Asigurarea imi va folosi si daca voi fi sanatoasa pana le expirarea perioadei prevazute in asigurare, fiindca voi primi banii la sfarsit conform vointei mele:esalonat sau toata suma in acelasi timp.

2. O asigurare se achita esalonat, iar banii nu numai ca sunt pastrati in siguranta, ci sunt plasati inteligent si aduc beneficii posesorului asigurarii.

3. Exista mai multe tipuri de asigurari, avantajoase si potrivite diferitelor situatii cu care se confrunta oamenii in viata. Iata ce tipuri de asigurari puteti face prin intermediul OVB Romania: asigurare de viata, asigurare de sanatate, pensie facultativa si asigurare de locuinta sau de bunuri de folosinta indelungata.

Lectia cea mai importanta? Sa faci asigurare de viata si in acest mod sa ii stii la adapost pe cei dragi, daca se intampla ceva cu tine!

OVb este un mediator de asigurari de succes in tara, iar la nivel international are experienta. Milioane de oameni au fost sfatuiti sa isi puna economiile la adapost si mai ales sa faca economii din vremurile bune pentru perioadele nefaste din vietile lor.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.