Unii merită să fie bătuți doar pentru că există

Mă uit în jur și mi-e silă. Pe cuvânt, unele specimene de animale bipede, de SUBOAMENI ar merita bătuți doar pentru simplul fapt că există și au dreptul să împartă același aer cu mine. Partea gravă nu e asta, că toți suntem egali în ochii lui Dumnezeu și al legilor pământești. Mai puțin “legionarii“, altă discuție pe care nu știi cum s-o ai ca nu cumva să-ți dea ăștia niște coți la pârnaie. Dar voi discuta pe tema asta cât de curând.
Revin la suboamenii de care am zis mai sus. Nu-i grav că ne respiră nouă aerul, e grav că au voie să-și facă fiecare colțișorul lui online și să emită idei pline de venin.
Și aici se observă nivelul de incultură al idiotului român. Dacă scrie unul că “Pleșu e de fecale” e Dumnezeu pe pământ. Dacă zice altul că “Răduleasca e o panaramă bătrână“, e ridicat în slăvi de miile de idioți care-i pupă-n dos.

Asta e nasol cu jegurile astea umane. Că ideile lor de doi bani prind la prostie. Și mă îngrozesc să văd câtă prostie există în țara asta. Nu dau doar în tineri, cunosc puștani de au mai multe-n cap decât 10 inși distinși de 40 de ani. E vorba că ne tâmpim pe zi ce trece. Ceva frumos nu știm să apeciem. Ceva util? Nu, la ce-mi trebuie? Există Google, sau Alphabet, sau cum și-o mai zice.
A, dar dacă a zis Greunceanu că s-a pârțâit, trebuie să facem plecăciuni adânci:
– Mărite, și către noi cu flatulența aburindă, te rugăm!

Cei care nu sunt obișnuiți cu asemenea limbaj de hazna pardon, VIRAL, le cer scuze. Nu va apărea prea des un așa articol.

Totuși am speranța că ne vom deștepta. Câ nu vom mai fi conduși către nimic de o mână de influenceri de doi bani, care nu știu decât să arunce cu lături în jurul lor. Pentru asta va trebui să selectăm ceea ce citim. Poate într-o bună zi, ne vom sătura de atâtea rahaturi și-i vom da jos de pe piedestal. Și cel mai rău știți unde-i doare pe ăștia? Nu că-i agresezi fizic sau verbal, ci INDIFERENȚA.
– Ce, a scris ăla alt rahat? Dă-l mă-n-ncolo d-aici… Prefer să-mi scot unghiile cu pantentul…

Ce mă mai enervează e când se iau de ăștia mai necunoscuți în ale scrisului. Adică de “bloggeri” la început de drum.
– Ce bă… cine să-l citească pe ăla când scrie articole de genul “clik aici pentru a afla comisionul unui manechin de videochat“?

Și ca să-i vedeți cât de ipocriți sunt, când se apucă vreunul să facă un articol plătit (pe bani grei, de altfel), îi dau ]nainte cu ridicarea în slăvi a unui produs nou pe piață, de care n-a auzit nimeni, extrem de scum, și care, zice-se a făcut minuni pentru el.

Și din păcate, n-aveam ce le face, decât de a nu-i mai citi. Asta îi omoară încet-încet!
chuck

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.