Vine iarna și tu tot cu cârpele alea stai în spate?

Nu-mi cumpăr des haine, sincer să fiu. Cămășile nu mă mai cuprind, iar șifonierul zace plin de haine pe care nu le-am mai purtat de ani buni. Singurele chestii pe care le cumpăr mai des sunt blugii și încălțările.
Blugii îi iau elastici, să se întindă peste burdihan. Din păcate, viața unui astfel de pantalon este de jumătate de an. Deoarece, materialul fiind elastic și subțire, se tocește repede. Prin urmare, am 3 perechi de blugi de arată ca noi, numai că-s roși între picioare. Știu că-i la modă să ai blugii rupți pe tine, sau chiar zdrențuiți de-a dreptul, însă “moda” asta nu mă atrage deloc.

Zilele trecute vorbeam cu Dorian să vină să mă ajute cu vechea mea problemă: frânele de Dacie, care nici până acum nu funcționează. Și-a venit omul să mă ajute după amiaza.
– De ce nu vii de dimineață mă? Facem frânele și mergem să dăm o tură. Așa vii după amiaza, terminăm seara și pe întuneric nu ies, că mi-e frică.
– Nu pot, că mă duc să-mi cumpăr haine!
– Ce haine mă, nu ți-ai luat și-n vară?
– Ba da, dar ce crezi, că stau în 3 cămăși și 2 pulovere?
– Vrei să zici că vine iarna și tu tot cu cârpe stai în spate?
– Eh, nici așa, însă îmi place să schimb garderoba când pot.

Înțeleg femeile în goana lor după cumpărături. Da, notați asta undeva, le-am dat femeilor dreptate: ) Cumpărăturile le calmează. Și pe mine la fel. Însă am descoperit o metodă mult mai OK de-a face shopping. Decât să mă împing cu toți cocalarii prin MALL, mai bine îmi iau haine barbati online. Am acceași satisfacție de-a cumpăra ceva nou, mă calmez și-n plus, nu dau nas în nas cu vreo angajată a magazinului, care nu te-a lăsat să faci un pas fără să-ți sară în față cu:
– Cu ce vă putem ajuta?
Era să-i zic eu ceva uneia, însă m-am corectat și i-am zis că vreau o cafea… De atunci, de fiecare dată când văd câte-o agasantă d-asta care e gata să sară pe potențialul client, îi dau comandă de-o cafea și-o pizza cu blat subțire, la pachet, că-s pe fugă.
palton

Așa, stau liniștit pe scaun, fac online comanda de haine și gata. Și am certitudinea că numerele afișate pe site sunt exact aceleași numere în realitate, nu ca la chinezi, unde XXL-ul e un M românesc. Tocmai de accea am început să iau produse de la AntonioGatti. Sunt românești și-mi vin perfect, fără să le probez în prealabil.

Voi cum faceți? De pe net, MALL sau piață?

P.S. Cămăși hawaiiene tot de la Second-Hand îmi iau, nu găsesc noi în România pe la niciun magazin!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.