Vrabia mălai visează…

În cadrul campaniei „Vodafone te sărbătorește”, marele premiu a fost un Audi RS5 Coupé. Adică undeja în jurul prețului a 2 apartamente cu 3 camere.

Din comunicatul de presă aflăm că:

Soluția software externă folosită pentru desemnarea biletului câștigător și a celor 100 de rezerve pentru marele premiu a extras în mod aleator biletele și codurile de referință corespunzătoare acestora, dar, din cauza unei erori tehnice, le-a aranjat în ordinea alfabetică a codurilor de referință, astfel influențând rezultatul final al extragerii.
Cu toate acestea, câștigătorul desemnat în urma tragerii la sorți de pe 12 aprilie 2018 va primi marele premiu după finalizarea procesului de validare, conform regulamentului campaniei.

Adică “ne pare rău, a fost o eroare, dar câștigătorul anunțat deja își va primi premiul“. Care nu e ceva mizilic de 1000 lei ca la alte concursuri, ci 120.000 de euro. Adică niște bani pe care mulți dintre noi nu-i vom vedea într-un loc decât în filme, sau în sertarul bîncii, când mergem spoășiți să plătim ratele la case, mașini, la “un trai mai bun“.

Visam să câștig eu acel Audi? Îmi doream să îl câștig, dar nu credeam că mă va alege pe mine, fix pe mine programul aleator. Partea bună e că… mai am o șansă.

Noua tragere la sorți va oferi oportunitatea de a câștiga marele premiu tuturor participanților care au intrat în prima extragere, cu excepția câștigătorului care va fi validat. Pentru fiecare șansă acumulată pe durata campaniei „Vodafone te sărbătorește”, între 15 februarie și 31 martie 2018, fiecare participant, identificat printr-un cod unic de referință, a primit un bilet care a intrat în tragerea la sorți. Codurile unice de referință și biletele participanților sunt afișate în secțiunea dedicată campaniei din aplicația My Vodafone. Un număr total de 26.269.693 de bilete au participat la prima extragere.
Mai multe detalii despre noua tragere la sorți vor fi disponibile în curând pe secțiunea dedicată campaniei „Vodafone te sărbătorește” de pe www.vodafone.ro și pe pagina de Facebook a Vodafone România.

Adică Vodafone și-a asumat faptul că s-a greșit la prima extragere, și va realiza încă una, cu același premiu, desemnând astfel doi câștigători. O “gaură” de 120.000 de euro în buzunarul companiei?

Nu, nicidecum. Nu este o “gaură” neapărat, ci se poate condidera o bună bariantă de marketing, după modelul Emagului. Deci mai am o șansă la a câștiga mașina șmecheroasă. De fapt, 48 de șanse.

Și promit solemn, în caz că voi câștiga mașina, voi face o plimbare cu cei ce vor comenta la acest articol. 🙂

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.