Zi-le pisicilor “vaci” și se isterizează Facebookul

În zilele moderne, a ajuns sacrilegiu să zici ceva de rău pisicilor! Nu care cumva să jignești o pisicuță, sau Doamne ferește să dai în ea că ești automat un nenorocit, un om infect, cu caracter de șobolan. A, poți să zici Puie Monta, Băsescu e un bețiv curvar, Udrea e traseistă, Iohannis e un sclav al americanilor și “La MORȚI ani” lui Iliescu. E voie. Dar, pentru numele lui Pisicescu cel Mare, cum îndrăznești să zici ceva rău de pisici, mă nenorocitule?

Povestea începe cu acest filmuleț:

Și am zis acolo următoarele: “mama, ce bătaie-și lua vaca asta, dacă o vedeam făcând asa ceva de față cu mine!
pisica-1

Mai departe, s-au isterizat câteva doamne iubitoare de pisici, după cum urmează:
pisici-2

Pisica aia e o vacă deoarece strică ceva sub ochii stăpânului. E sfidare. În plus, vaca e sfântă la hinduși. Știe care că nu m-am convertit la hinduism? Îmi huliți religia mă?

Hai să revenim. Personal nu văd bucuria pisicii de-a se juca, ci văd cum pisica distruge ceva cu bună știință. Că e hârtie igienică, coșul de gunoi, o geantă sau televizorul. Strici ceva de față cu mine, nu ai rușine, ești o vacă. Și “bătaie” înseamnă una la fund. Hai, două, că am zis “câtă bătaie-și lua. Nu, n-aș omorî pisica în bătaie, nici n-aș îneca-o, nici n-aș tranșa-o de vie. Nu știu cum de unii ajung să gândească până acolo.

Acum să trecem mai departe. Câți dintre voi aveți copii? Să nu-mi spuneți că niciodată în viață nu i-ați dat o palmă la fund copilului. Una așa, cât să-l atingi să știe că nu-i bine ce face. Dar fiți sinceri. Doar 20% dintre părinți nu și-au atins copiii niciodată (atinși adică “bătaie“).
– Dar pisica nu-i copil, mă, caracter de șobolan infect ce ești!

Nu e copil, dar copilului îi dai una la fund când nu e cuminte, iar pisica o pupi în bot când strică ceva de față cu tine?

Eu am două pisici și nu mi-a fost rușine să declar că le-am bătut. Nu din ură sau prostie, ci pentru a mă face înțeles. N-au înțeles de vorbă bună, jap una la fund. Au priceput. Și dacă mă consideră cineva un imbecil din cauza asta, sănătate, cale bătută.
Nu, copii nu am, însă nu i-aș bate. Nu cu cureaia sau nuiaua. A, una la fund, poate i-aș mai scăpa, la fapte grele și repetate. Că și pe mine mă mai plesnea maică-mea cu papucul la fund. Nu că m-ar fi durut, dar mental, când te bate propriul părinte, te simți de rahat, ai impresia că nu te mai iubește. E mai mult bătaie (o palmă) psihică morală.

Nu sunt de acord cu ăia care-și bat câinii cu lanțul. Ăia ar trebui bătuți cu biciul, sincer să fiu. Mă bucur să există “protecția animalelor”, dar mă întristez că nu se pune în practică la noi.
Așadar, în final, e cam mare diferența între a fi un nenorocit care-și biciuiește calul de zor sau își bate câinele cu lanțul și-l bagă în ring cu alt câine, să se omoare și unul ca mine care le dă o palmă la fund pisicilor o dată pe an.

middle-finger-cat1

Comments

comments

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.