Vrei hosting de calitate? Alege Namebox!

Un prieten mai priceput în acest domeniu decât mine mi-a recomandat serviciile oferite de site-ul Namebox.ro. De ce? Pentru că oferă servicii de găzduire în cloud, garantează timp de funcționare minim 99,9%, are o experiență de peste 11 ani, pentru că beneficiez de suport tehnic gratuit 24/7, deoarece compania îmi transferă gratuit contul de găzduire web de la o altă companie,
Pentru că îmi oferă posibilitatea de a-mi gestiona online contul de gazduire web prin intermediul panoului de control. Alegând serviciul de găzduire în cloud oferit de această companie, am acces la cea mai convenabilă, scalabilă și sigură infrastructură de rețea.

Suport tehnic gratuit. Pot contacta compania prin live chat, e-mail sau telefon și voi beneficia de asistență prin e-mail 24/7. În timp ce scriam asta, cineva de la companie a contactat mine prin chat doar pentru a mă clarifica dacă aveam nevoie. Aceasta vorbește despre promptitudinea cu care răspundem la solicitările clienților. Dacă folosesc platforma WHM/cPanel sau ofer o copie de rezervă completă a site-ului meu, vă rugăm să transferați contul dvs. gratuit de găzduire web către o altă companie. Îmi permite să-mi gestionez contul de găzduire web online prin intermediul panoului de control (cPanel). Are o interfață intuitivă care este ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii fără experiență. Interfața cPanel oferă posibilitatea de a vizualiza statistici despre traficul site-ului meu și de a schimba pachetele de găzduire web (adrese de e-mail, domenii, subdomenii și baze de date) pe care le primesc.

Pentru a alege abonamentul de web hosting potrivit, mi se pun la dispoziţie două categorii de pachete: Start şi Professional. Dacă încep să-mi construiesc prezenţa în spaţiul web şi sunt proprietarul unui site de prezentare sau personal, e bine să aleg un abonament de web hosting din secţiunea dedicată pachetelor Start. Dacă însă deţin deja o afacere online de succes, mi se recomandă un pachet de web hosting din categoria Professional.
După comanda unui pachet de web hosting, firma îmi poate aloca oricând resurse suplimentare, prin upgrade la un pachet de web hosting superior. Dacă voi comanda acum orice pachet de hosting pe 1 an, primesc spaţiu dublu de stocare. Nu-i grozav?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.