Vrei să râzi? Du-te la “Vacanță cu peripeții”

Ieri am văzut comedia “Vacanță cu peripeții“, film ce va apărea de vineri și-n cinematografele din țară, grație Freeman Entertainment.
Dacă vreți să râdeți aproape non-stop, filmul ăsta nu va trebui pierdut.

Pornit pe vechea idee a vacanței de neuitat a familiei Griswold (o comedie foarte reușită din 1983, cu Chevy Chase), Ed Helms (binecunoscut din seria “Hangover“) și Christina Applegate (Kelly din “Familia Bundy“), împreună cu cei doi copii, hotorăsc să plece, ca-n fiecare an, în vacanță.

Numai ca-n loc să meargă în aceeași cabană închiriată, după cum au făcut în uiltimii 10 ani, Rusty hotărăște să plece într-o croazieră de-a lungul Americii, având ca punct final un parc de distracții, Waley world. Aceeași călătorie a făcut-o și cu tatăl său, în urmă cu 30 de ani. A închiriat omul o “mașină“, căci altfel nu pot numi drăcia aceea, made in Albania. O mașină atât de complexă, încât avea zeci de funcții pe telecomandă. A apăsat pe toate butoanele de pe acea telecomandă, numai pe svastică nu. Tare-s curios ce ar fi făcut mașina dacă apăsai acel buton.
griswoldsvacation_main

Pe drum numai peripeții. Nimic nu le merge bine. Le fură unul hainele și banii și le vandalizează mașina. Sunt urmăriți jumătate de film de un camionagiu pedofil (Norman Reedus), care, pare-se că voia să-i omoare. Însă adevărul era altul. Îmi aduce aminte de Joy Ride faza cu urmărirea.

Unul dintre cele mai frumoase comedii văzute în ultima vreme. N-am mai râs demult așa la un film. Ba se și enervase un alt cinefil care-a avut neșansa să se așeze pe rândul din fața mea. Nu mă puteam abține, filmul a fost prea haios să stai ca popândăul, fără să schițezi un zâmbet.

Aștept peste 30 de ani și partea a treia, cu copiii care vor fi părinți la rândul lor. De s-ar face câte-o continuare de genul ăsta la fiecare 30 de ani, n-am duce lipsă de comedii bune niciodată!

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.