Seriale vechi dar bune

Sunt un mare consumator de seriale, atât vechi și bune, cât și noi. Am terminat de revăzut pentru a 3-a oară serialul Oz – Închisoarea federală.
Cred că a fost cel mai bun serial despre pușcărie din câte au fost făcute. Nu-mi ziceți de Prison Break, ăla a avut doar sezonul 1 și 3 bune de ceva, în rest o lălăială jalnică.
oz

Alt serial care mi-a plăcut mult a fost Conan (1997) cu Ralph Möeller în rolul principal, cu Danny Woodburn (Mickey din Seinfeld) în rolul lui Otli și Robert McRay în rolul lui Zzeben. Abia l-am găsit, l-am descărcat și am revăzut un episod. Știți cu toții povestea lui Conan, un munte de om care făcea lucruri de vitejie, ajutând sate întregi de țărani năpăstuiți și neputincioși.

Seinfeld. L-am revăzut acum o lună, cu 5-6 episoade pe zi. Și pentru că m-am îngrășat un kilogram într-o lună, e adevărată zicala că râsul îngrașă. Am încercat
de câteva ori să văd cam cum ar fi un episod fără unul dintre cei 4 actori de bază. Nu am reușit. Pentru mine, este probabil cel mai comic serial creat vreodată, alături de Familia Bundy (Married with children). Vor fi întotdeauna pe locul 1.
married-1

Am reîncercat să mă uit la MASH, însă fără noroc. Nu mi-a mai plăcut deloc. Păcat, căci atunci când a fost difizat la TV, mă supăram dacă pierdeam un episod.

Acum trag de Walker – Texas Ranger (Chuck Norris FTW), precum și de Sopranos, pe care nu l-am urmărit deloc, nici măcar un episod. Am zis să-l încerc, deoarece toată lumea l-a declarat un serial extrem de bun.

Seriale noi urmărite? Arrow, care-o dă rău de tot în porcărie, cu fel de fel de alți super-eroi mascați fără pic de mișcare scenică. Apoi Flash care promite, începe să devină interesant. Supernatural, care, deși bate pasul pe loc, are ceva care atrage, în mod inexplicabil. De aceea are și zece sezoane până acum.
The Walking Dead, episoade bune unul după altul. În afară de sezonul 2 plus maxim 4 episoade de umplutură, m-a ținut cu sufletul la gură.
Black Sails a ajuns și ăsta la sezonul doi și începe să fie din ce în ce mai drăguț, cu toate că o lungesc ăștia 18 episoade pânî să ajungă la aurul ăla blestemat…

Vengeance Unlimited cu Michael Madsen ete iar unul din preferatele mele. L-am revăzut a 4-a oară de curând, cu toată că are o calitate mai mult decât proastă. Nu a fost niciodată scos pe DVD, la fel ca și Conan. Văd că a apărut pe DVD la 47 de dolari. Va fi primul pe lista de cumpărat!
madsen

Despre filme va urma un nou post, deoarece în ultima vreme am văzut peste 100 de filme despre care nu am scris nimic și tare mi-aș dori să vă recomand câteva bune, pe care e păcat să le ratați.

Comments

comments

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
INVITATIE LA ,,DUMBRAVA MINUNATA” DIN MUNTII ORASTIEI!

  Indiferent cand si cum ,vacantele in Romania pot fi dintre cele mai frumoase din lume. Locurile de pe plaiurile...

COINCIDENTE COSMICE SAU LUCRURI NEEXPLICABILE?

Oare ar fi mai usor sa le explicam? O fireasca intrebare la care am gasit, intamplator, un relativ raspuns chiar...

Iulia Albu. Ptiu, ucigă-te toaca!

Nu mai exista estetic. Nu mai există frumos. Frumosul nu e vandabil. Acum ca să fii în modă, trebuie să...

Close