Cel mai performant dual sim – V1 Viper S

În cadrul recentului Mobile World Congress Barcelona, cel mai important eveniment dedicat tehnologiei mobile din Europa, a fost lansat smartphone-ul V1 Viper S, noua vedetă a gamei de Dual-SIM-uri de la Allview. Acest device e dotat cu puternicul procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core, are un display de 5” şi două camere foto performante. Operând sistemul Android 4.3 Jelly Bean şi fiind echipat cu o tehnologie wireless capabilă să facă schimb rapid de informaţii între mai multe dispozitive prin atingerea sau apropierea lor, Viper S e cel mai performant smartphone cu două SIM-uri de pe piaţă.

Allview, principalul constructor român din industria IT&C, nu se dezminte, lansând această bijuterie, la numai o săptămână de la apariţia pe piaţă a spectaculosului său X1 Soul Xtreme cu un singur SIM. Procesorul de 1,4 GHz, memoria RAM de 2 GB şi soluţia grafică AdrenoTM de 450 MHz permit încărcarea foarte rapidă a paginilor web, aplicaţiile pornind aproape instantaneu, iar cele mai sofisticate jocuri 3D rulează cu o viteză optimă.
hdr
Display-ul PS OGS de 5 inch are un unghi mare de vizualizare pentru multiplele detalii ale unor imagini deosebit de clare, având rezoluţie HD de 1280×720 px. Fiind protejat de Gorilla Glass 3, ecranul e rezistent la zgârieturi. Acest device este slim, având grosimea de numai 8,9 mm şi greutatea de 143 grame.

Camera foto principală Omnivision 12830 de 13 MP, cu Led flash, are o sumedenie de funcţii, ca un aparat de fotografiat profesionist, calitatea imaginilor obţinute fiind extraordinară. Pe partea frontală a smartphone-ului e plasatăşte cea de-a doua cameră foto, de 5MP, care facilitează convorbirile video şi cu care se pot executa autoportrete foarte bune, graţie funcţiei „înfrumuseţare faţă”.

Dintre multiplele dotări ale telefonului V1 Viper S amintesc tehnologia 3G, dotarea cu un GPS performant, USB, bluetooth, wi-fi direct, care facilitează schimbul rapid de fişiere, şi wi-fi display, conţinutul audio-video al device-ului putând fi transferat pe televizoarele cu port HDMI, prin intermediul adaptorului Smart2View.
Smarphone-ul are în dotare două difuzoare pentru audiţie stereo şi un amplificator audio Yamaha foarte performant. Convorbirile au o claritate deosebită, telefonul având două microfoane cu funcţie de atenuare a zgomotului şi tehnologie HD Voice. Foarte important, autonomia bateriei de 2500 mAh e de 9 ore în convorbire. Raportul preţ/calitate al mobilului V1 Viper S este foarte bun. Preţul pentru magazinele partenere ale Allview este de 1299 lei.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Rezultate concurs!

Azi anunț câștigătorii la concursul cu banner. Aceștia sunt, în ordinea numerelor de pe tricou: Pamfletarul - Politica e o...

Conflicte în alegerea vestimentației copilului

Încă din fragedă pruncie, copilul este atras de unele lucruri, iar pe altele le detestă. Țin minte că un coleg...

Jocuri anunțate cu tam-tam, apoi anulate

Din păcate, niște titluri pe care abia le așteptam, au fost anunțate ca anulate. Nu am fost mare fan al...

Close