Informatii despre firme cu acces direct la o baza de date

Stocarea si organizarea firmelor din Romania intr-o baza de date la care sa aiba acces persoanele in cautare de potentiali clienti reprezinta etapele premergatoare care sunt intocmite in conformitate cu legile si normele legislative in vigoare referitoare la protectia si securitatea datelor.

Cu  cd lista firme, dumneavoastra puteti sa va folositi de informatiile furnizate pentru a contacta societati in campaniile de marketing pe care le desfasurati. Faptul ca aceste societati si-au dat acordul sa primeasca notificari din partea potentialilor colaboratori ca urmare a diverselor evenimente de promovare a unor servicii si produse reprezinta o buna ocazie de a va face publicitate.

Pentru o promovare eficienta, veti putea sa recurgeti la datele firmei obtinute odata cu accesul la aceasta baza de date. In principiu, este vorba despre date de contact, numele si sediul firmei, date fiscale, date ale reprezentantilor cu care puteti lua legatura etc.  

Relatii care se pot stabili intre un furnizor si o societate de profil pe baza unor info firme pot duce la colaborari de lunga durata cu avantaje de ambele parti. Dumneavoastra va veti bucura de cresteri ale cifrei de afaceri si in vanzari, iar clientii de produse si servicii de calitate.

Datele din cd-ul cu firme prezinta o acuratete mai mare de 90% si sunt actualizate in continuu pentru a deservi userilor. Firmele sunt organizate pe judete si pe domenii de activitate, iar cei interesati pot consulta si lista cu institutii publice, primarii si ONG-uri.

 

Atuuri ale utilizarii bazei de date cu firme prin portalul marketingbiz

  • Flexibilitate intrucat permite utilizatorului sa creeze profilurile clientilor potriviti in functie de serviciile si produsele oferite;
  • Selectivitate permitandu-va sa optati pentru clientii din capitala sau din orice alt judet din tara;
  • Eficacitate : utilizatorii pot testa baza de date pentru a intrevedea cateva rezultate in vanzari si cresteri;
  • Cuatificarea raspunsurilor primite de la posibilii clienti ca urmare a campaniilor de marketing desfasurate.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.