Parusan, varianta cea mai ieftina si sigura pentru un par sanatos

Sa vorbim ca intre femei! In trecut, ai avut un par cu care te mandreai, lung, des, ondulat, parea un fluviu cand se revarsa pe umerii tai. Acum suferi profund ca ai ramas cu trei fire si nu stii ce sa faci. Te gandesti ca ai la dispozitie multe remedii, dar hai sa le analizam cu sinceritate pe toate partile!
1) Peruca. Nu face sa-ti iei, fiindca distrugi si firele de par ramase, care se sufoca sub cel fals! In plus, daca te impiedici si aluneci pe gheata sau cazi si iti sare peruca de pe cap cat colo, provoci hohote de ras.
2) Extensiile. Orice ai spune, nu sunt ca parul tau. Prinzandu-le de niste suvite firave este posibil sa le scoata cu radacina cu tot sau sa taie firele firave in locul unde se prind clipsurile. Extensiile merg la un par foarte foarte sanatos.
3) Transplantul. Este costisitor, dureros, de durata si nu este garantat. Dupa ce ai dat o caciula de bani si ai stat sa ti se smulga fir cu fir par de pe picioare sa vezi cum procedura da gres, nu se poate dezamagire mai mare.
Vrei sa discutam acum despre pret Parusan? Cu 35 de lei vei avea parul tau natural, sanatos si frumos, cum il aveai atunci!
Nu trebuie sa faci nimic dificil, dureros, nu- ti distrugi firele ramase, ci le ajuti! Poti sa te speli zilnic pe cap cu el si sa-ti clatesti parul din abundenta, apoi sa-l masezi usor de trei-patru ori pe zi cu dispozitivul primit cadou si vei vedea cum se rezolva problema!
Samponul tratament este produs in Germania, iar calitatea nemteasca il face sa fie utilizat cu succes in multe dintre tarile lumii. El stimuleaza circulatia sangelui si hraneste pielea capului, intarind radacina parului existent si determinand cresterea altuia.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.