LIDERUL USR-ului,DAN BARNA ,VREA LEGALIZAREA CASATORIILOR GAY!….

 .

Asadar,o noua ,,bomba”cum le place sa le tot zica cei de pe la tv-uri,precum Antena3 si Romania tv!..Cu surprindere aflu ca liderul USR, Dan Barna, a spus ca ar vota în favoarea legalizarii casatoriilor între persoane de acelasi sex, dar ca ,,momentan societatea româneasca nu este pregatita pentru asa ceva”, informeaza ActiveNews.ro.„În Europa exista state care au acest lucru reglementat, nu vad o problema din acest punct de vedere. Am spus si la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constitutiei pe aceasta tema, mi se pare ca societatea româneasca nu este la momentul acesta acolo, nu e pregatita ca societate, dar vom ajunge cu siguranta, nu stiu daca în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”, a declarat,cu mai mult timp in urma,dl. Dan Barna, la Marius Tuca Show.Intrebat,tot pe atunci,de M. Tuca, daca este de acord ca familiile formate din persoane de acelasi sex sa înfieze copii, Dan Barna a raspuns evaziv: “La momentul acesta, din nou, societatea nu e acolo”.

La acea vreme,in octombrie anul trecut, presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca parlamentarii formatiunii vor vota împotriva modificarii Constitutiei pentru definirea casatoriei ca fiind uniunea dintre un barbat si o femeie, considerând ca este o tema falsa, iar a doua zi dupa referendum viata niciunei familii nu va fi mai buna cu absolut nimic.
Toate cele inserate si,probabil, citite acum si de dumneavoastra au fost rostie(exprimate),cum spuneam,cu mult timp in urma.Pe atunci,pe vremea multor demonstratii adti gay.Din cate bine se stie,Referenumul familiei nu a fost validat.A fost doar,,o exploatare a fricii”….

Insa esenta,continutul si mesajul spuselor d-lui Dan B,au ramas!Au ramas si mirat,ba chiar revoltat si -n prezent ,pe multi dintre cei care au indragit si votat USR-ul,partidul condus chiar de dl. Barna,cel in care multi si-au pus,ca si subsemnatul,multe sperante pentru viitor!!Si iata acum,ce surpriza ni se ofera !Sa auzi,sa citesti si sa nu crezi!In loc sa caute si sa gaseasca cele mai adecvate cai de a ne scapa de ,,domnia PSD” si sa sporeasca increderea electoratului in actuala Opozitie, ,,salvatorul natiunii”,cum era considerat,isi taie propria-i ,,craca” de sub picior!Mai mult ,continua,,lupta” cu PNL-ul,cu sefii acestui partid,ce pare la fel de nehotarat,chiar si cu alte formatiuni politice de dreapta,pentru te miri ce!?Continua totusi sa-si afirme mult asteptata suprematie intr-un viitor care,zau,nici chiar dumnealui nu stie cand o sa fie!Parerea mea-i ca atat dl. Barna cat si alti fruntasi ai USR,trebuie sa inteleaga ca nimic nu se poate face numai cu vorbe(multe din ele,cum le-ati aflat,total in dezavanatul ‘mnealor,ci cu fapte,cu actiuni si realizari concrete in sprijinul intregii natiuni,dar nu numai pentru accederea la putere!In asemenea conditiuni,sansele de reusita sunt din ce in ce mai mici.Ba chiar,nule!Ar fi pacat si deprimant!O noua si mare nedorita ocazie de confirmare a unui ghinion ,la fel de MARE!Eu insa sper si cred ca nu vom avea nicicand o asemenea ,,bucurie”


Marc Ciubotaru

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
POVESTE INCREDIBILA!…

De cand lumea,copiii au fost si sunt considerati,pe buna dreptate, florile vietii!Asa ca,fiecare dintre noi si-a dorit si-si doreste macar,,un...

Targul de Craciun – cel mai bun prilej pentru cadouri

Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare din an. Pentru cei mici reprezinta un prilej pentru a primi cadouri iar pentru...

Ce-mi iau eu de pe miniPRIX?

Hai să fac un wishlist cu produsele pe care vreau să mi le iau de pe miniPRIX.ro cu ocazia campaniei...

Close