Moș Nicolae îmi aduce o lampă de birou!

Întotdeauna m-au fermecat corpurile de iluminat, în general, indiferent că e vorba de becuri, lanterne, spoturi, lustre, lămpi etc. Atunci când au apărut pe piață astfel de obiecte cu leduri, îmi venea să bat din palme de mulțumire. Sigur, la început, aveau un preț destul de piperat, dar astăzi e absolut obișnuit să-ți iluminezi casa, biroul ori chiar spațiul de lucru cu becuri cu led. Se apropie sărbătoarea de Moș Nicolae și doresc foarte mult să primesc un cadou perfect pentru mine, o lampă de birou modernă. 

Bineînțeles, am și un magazin online preferat care comercializează obiecte de iluminat. Pe site-ul magazinului savelectro.ro, am văzut secțiunea lampi de birou din categoria Corpuri de iluminat. Din această categorie fac parte: corpuri de iluminat vintage, aplice, camera copiilor, iluminat magazin, lampadare, lămpi de birou, lustre, plafoniere, spoturi, candelabre.

Mi-a atras atenția lampa de birou Alaska Black 5753 Nowodvorski, ceva mai pretențioasă, iar soția mea a fost de acord că o merit de sărbători. Sigur, alături de o nuielușă… Veioza are culoare neagră, e confecționată cu un bun-gust desăvârșit din oțel și material textil și i se acordă garanție 2 ani. Are dimensiunile 19×56 cm, iar puterea maximă a becului e de 60 W.

Ne-am gândit amândoi că, în biroul meu cu un design interior modern, atmosfera va fi mai relaxantă și primitoare, dacă voi avea niște corpuri de iluminat în culori neutre (alb sau negru), astfel încât totul să se armonizeze perfect, creând o ambianță exclusivistă. Această veioză cu picior scurt va asigura o lumină pe deplin satisfăcătoare, conferind o atmosferă prietenoasă și primitoare.

Am preferat culoarea neagră, fiindcă albul se pătează repede. Lampa pe care am ochit-o e fabricată din oțel, abordează stilul modern, având un design geometric subtil și elegant al piciorului. O pot muta în orice loc doresc din cameră, dar cel mai bine stă pe birou. Are o singură sursă de iluminat, cu o dulie E27, iluminează camera neașteptat de mult cu un bec cu leduri, răspândind o lumină care creează o atmosferă relaxantă și caldă în încăpere.

Adevărul e că această lampă de birou sofisticată, fiind fabricată din oțel de înaltă calitate vopsit în negru, se potrivește în orice interior, cu design clasic, modern ori rustic, garantând un efect stilistic ideal în orice spațiu. În tot cazul, am studiat cu plăcere categoria becuri cu led, pentru viitoarea mea lampă.

Aici există o gamă foarte largă de produse și mi-a fost dificil să aleg. În cele din urmă, am optat pentru un bec LED 12W A60 E27, Braytron, lumină caldă. Acest bec răspândește o lumină neașteptat de puternică, având puterea echivalentă a unui bec cu filament incandescent de 85 W. Se potrivește cu dulia E27 a lămpii și lumina lui caldă e mai dulce decât cea rece, care mi se pare prea crudă. Are fluxul luminos de 1055 lm, temperatura de culoare 2700-3000 K și e dotată cu driver inclus.

Sigur, la SavElectro există becuri LED cu lumina și mai puternică, de 15 W, dar acestea se potrivesc foarte bine la lustre, lampadare și candelabre, mai puțin la lămpile de birou. În tot cazul, toate produsele de aici sunt de calitate premium, iar prețurile sunt convenabile, așa că abia aștept să vină Moș Nicolae!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.