Videochat-ul din punctul de vedere al modelelor

Dacă vrei un job care să-ți ofere câștiguri între 1500 și 3000 de dolari lunar, atunci locul de muncă ideal este videochat-ul. Poți deveni independentă financiar chiar din prima lună. Videochatul nu presupune doar despuierea în fața unei camere de luat vederi, ci mult mai mult. Se cere să știi un pic de psihologie, de pedagogie și chiar să faci teatru. De altfel, din punctul de vedere al modelelor succes videochat-ul înseamnă, de fapt, o artă în sine.

Căutând studio de videochat pe Google, primul din listă apare Luxury Studio, care afirmă că oferă cel mai mare comision de pe piață și asigură modelele că sunt prezente pe toate platformele online, pentru a putea câștiga cât își doresc în scurt timp.

Avantajele de a lucra într-un astfel de videochat

– Câștigurile medii sunt între 2500 și 3500 de euro lunar, însă totul depinde de model. Prin multă muncă si experiență, poate ajunge să câștige dublu și să devină unul dintre modelele cele mai bine plătite.

– Plata se poate face la zi. Modelele decid cât câștigă, comisionul crescând cu încasările. În funcție de obiectivul fiecărui model, se întocmește un plan de muncă personalizat pentru a putea câștiga suma dorită în cel mai scurt timp.

– Discreția și siguranța modelelor sunt prioritare. Acestea conversează doar cu cine doresc și pot alege platformele pe care să fie vizibile. Identitatea lor va fi mereu protejată. Siguranța și confidențialitatea fiecărui model sunt extrem de importante. De aceea, conversează doar cu persoane din alte țări, datele personale ale modelelor nefiind divulgate nimănui, niciodată, iar profilul lor nu va fi disponibil pe platforme românești.

– Cadrul de muncă e absolut legal. Aici se lucrează legal 100% și angajatele au la dispoziție personal calificat pentru a le ajuta să-și gestioneze câștigurile.

– Acesta e cel mai mare studio din Romania. Se dezvoltă continuu și e în permanență preocupat să ofere cele mai bune condiții de muncă și să crească veniturile lucrătoarelor sale. De altfel, are cel mai bine plătit model de videochat.

– Flexibilitatea timpului de lucru e un alt mare avantaj. Sunt 3 ture din care modelele pot alege orele de lucru și zilele libere care le convin cel mai mult.

– Acesta e un studio de lux, echipat cu cea mai performantă aparatură. Încăperile sunt deosebit de moderne, curate și frumoase, fiind amenajate de un decorator de interior.

– Se poate lucra și din intimitatea propriei locuințe, nefiind nevoie ca modelele să se deplaseze la studio. Ele primesc acasă aparatura necesară și nu pierd timpul cu drumul.

– Modelele au alături o echipă dedicată. Există contabil, jurist, stilist, make-up artist, trainer profesional, fotograf și asistent IT.

– Modelele sunt ajutate să stăpânească limba engleză la nivel conversațional într-un timp scurt, cu ajutorul trainerilor și colaboratorilor studioului. Indiferent dacă videochat-ul e adult sau non-adult, activitatea modelelor constă în comunicare. În ambele cazuri, arta conversației e cea mai importantă.

– Orice model poate lucra de acasă, făcându-și programul așa cum vrea, iar studioul îi asigură toată aparatura de care are nevoie. Succesul studioului e posibil numai cu succesul personal al modelelor.

– Luxury Studio oferă gratuit costume, jucării, ședințe foto profesionale, ședințe video și makeup profesional.

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.