Se-mpute treaba!

Fraților, se-mpute grav treaba. Acum câteva zile a fost măcel în Paris, unde au fost 129 de victime. Evident, de cele peste 3000 de victime ale teroriștilor pe întregul glob nu s-a vuit la TV, fiind onsiderate țări din “lumea a treia“.
Ieri seară se zvonea că pe stadionul din Hannovra ar fi fost un colet suspect. Apoi că ar fi fost o ambulață plină cu explozibil, ceea ce s-a anunțat a fi o știre falsă. Pe larg, aici.
Însă azi, terminalul 3 al aeroportului Kastrup din Copenhaga, Danemarca a fost evacuat ca măsură de precauțe în urma descoperirii unui alt “colet suspect“. Sursa

O farsă la telefon s-a făcut ieri în Italia, care anunța “Nu mai jucaţi partida, Allah este mare!” Peste două ore, pe stadionul Arena Renato Dall’Ara din Bologna s-a ținut meciul de fotbal dintre România și Italia.

Zilele trecute, în Ungaria au fost reținuți doi englezi care-au trecut la Islam și care călătoreau clandestin. Cei doi erau cunoscuți ca susținători ai ISIS. Se pare că destinația lor finală era București. Sursa

Un sirian de 19 ani a fost descoperit în portul Constanța, călătorind cu acte de marinar false, pe care declară că le-a luat din Turcia, de la un necunoscut.

Și când mă uit la majoritatea cum stau liniștiți, gândindu-se că “România e vai de capul ei, nu vine niciun terorist aici“, îmi vine să vă iau la palme. Doamne ferește să nu fie niciun atentat terorist la noi în țară… Hai, mai plângeți-le de milă sirienilor de 18-40 de ani, care “fug din calea războiului“, plătind bani buni pentru fuga asta, lăsând în urmă nevestele și copiii.
Chiar nu se întreabă nimeni cum dracului, om în puterea vârstei fuge ca nebunul “de război“, abandonându-și copii, neveste, nepunând mâna pe arme să-și apere țara? cum mă? chiar nimeni nu vrea să-și apere țara?
Nici voi, români?

Comments

comments

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
MANAGER VERSUS DIRECTOR SI…. EPIDEMIA DE SEFI!

De mai multa vreme, cam de cand am scapat de comunism si ne- am ...europenizat, in Romania conceptul de ,,...

Vehiculele electrice sunt viitorul?

Am văzut primul vehicul electric acum vreo 20 de ani. Era o mașină prototip, Sunraycer. Prindea și 109 km/h. Dar...

Bancuri de duminică!

Continui seria de bancuri săptămânale cu: La o școală în Cluj învățătoarea de la clasa a doua vine după pauza...

Close