Prins într-un univers paralel

Ai fost vreodată prins într-un univers paralel? Într-un univers din care nu puteai scăpa, orice ai fi încercat? Eu da, azi noapte + bună parte din dimineața zilei acestea.
Aseară am mâncat multe semințe de dovleac și mi s-a întors. M-a luat durerea de cap înfiorător. am zis că mă culc și-mi va trece. N-a fost să fie așa. Toată noaptea m-a durut capul înfiorător. Până și acum mă mai doar, însă e o durere cu care pot funcționa în parametri normali.
dreaming
Pe lângă durerea de cap, am mai avut și un vis foarte ciudat. Eram într-un univers paralel. Însă nimic frumos aici. chiar și-n vis mă durea capul. Îmi spuneam că trebuie să mă trezesc, să-mi revin de pe urma coșmarului. Mă trezeam, însă durerea de cap din realitate persista și mă adormea la loc.
Iar ceea ce visam… era același cormar, cu universul paralel. Am făcut trecerea între vis și realitate de vreo 5-6 ori (din ce-mi aduc aminte). Pe la 10:20 a început să sune interfonul și m-am trezit. De obicei îi înjur în gând pe ăștia de sună parcă numai la mine ca să pună reclame în cutiile poștale, însă de această dată a fost ca o binecuvântare. Au venit cei de la RDS cu pliante.

Ajuns înapoi în pat abia am închis ochii și n-am apucat să ațipesc, deoarece am primit un sms. Am văzut apoi că mi s-au regenerat viețile din Angry Birds 2 și am jucat un nivel. Durerea de cap era încă prezentă, însă nu atât de rău încât să nu pot sta treaz. Mi-am adus aminte de trucurile de genul “trasul pe mână” și apăsarea punctelor strategice din sprâncene și încheietura dintre degetul mare și arătător. După 3 minute de “self treatment” durerea a dispărut aproape complet.

Am mai avut eu vise ciudate, însă ca acesta nu prea. N-aș mai vrea să mai trec printr-o experiență de genul ăsta, cel puțin nu când am o durere de cap. De obicei, îmi pot controla visele și chiar din adevărate coșmare pot scăpa cu bine. Mă gândesc cum să-mi apară în mână o sabie sau un pistol și să-l ucid pe răufăcător sau cum să-mi apară o parapantă legată de umeri atunci când cad de pe vreo clădire sau avion.
Însă când am dureri de cap, cu greu te poți înțelege cu mine, este metoda prin care îmi reduci capacitățile mentale și motorii cu 80%. Sunt aproape o legumă la dureri de cap insuportabile…
Susă foto.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.